Metal Furniture Plus | Air Serbia opremljena Metal Furniture Plus kartotečnim ormanima
Air Serbia je nacionalni avioprevozilac Republike Srbije 26. oktobra 2013. godine. Članica je Međunarodnog udruženja za vazdušni saobraćaj (IATA) i jedna je od prvih vazduhoplovnih kompanija koja je dobila IATA sertifikat o bezbednosti 2005. godine. Air Serbia obavlja saobraćaj prema više od 30 evro-mediteranskih i bliskoistočnih destinacija. Takođe nudi prevoz i do prekookeanskih i međunarodnih destinacija u Aziji, Australiji i Americi, posredstvom partnera. Metal Furniture Plus je uzeo učešće u poslovanju Air Serbia, kao poslovni partner i dobavljač isporukom kartotečnih ormana za potrebe ove avio kompanije. Kartotečni ormani su metalni ormani iz grupe proizvoda arhivskih ormana, i to onih koji su namenjenih odlaganju visećih mapa ili dokumenata A4 formata u ležećem položaju.
police, polica, ormani, orman, ormar, regali, regal, ormari, metal, metalna, metalne, metalni, metalni ormani, metalni ormari, metalni orman, metalni ormar, Metal Furniture Plus Beograd, metalna oprema, metalne police, kartotečni ormani, kartotečni orman, kartotečni ormari, kartotečni ormar, kartoteka, kartoteke, kartotečni, kartotečno, ormani za velike formate, ormani za a0 formate, orman za velike formate, orman za a0 formate, ormari za velike formate, ormari za a0 formate, ormar za velike formate, ormar za a0 formate
1937
single,single-post,postid-1937,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 
jul 31, 2015 3:33 pm Metal Furniture Plus d.o.o. Hadži-đerina 12 Beograd 11000 Srbija 100-10.000 € +381 11 3836 421

Metal Furniture Plus je uzeo učešće u poslovanju Air Serbia, kao poslovni partner i dobavljač isporukom kartotečnih ormana za potrebe ove avio kompanije. Kartotečni ormani su metalni ormani iz grupe proizvoda arhivskih ormana, i to onih koji su namenjenih odlaganju visećih mapa ili dokumenata A4 formata u ležećem položaju.

31 jula Air Serbia opremljena našim kartotečnim ormanima

Kartotečni ormani za Air Serbia-u

Kartotečni ormani za Air Serbia-u

Air Serbia je nacionalni avioprevoznik Republike Srbije od 26. oktobra 2013. godine. Članica je Međunarodnog udruženja za vazdušni saobraćaj (IATA) i jedna je od prvih vazduhoplovnih kompanija koja je dobila IATA sertifikat o bezbednosti 2005. godine. Air Serbia obavlja saobraćaj prema više od 30 evro-mediteranskih i bliskoistočnih destinacija. Takođe nudi prevoz i do prekookeanskih i međunarodnih destinacija u Aziji, Australiji i Americi, posredstvom partnera.

Metal Furniture Plus je uzeo učešće u poslovanju Air Serbia, kao poslovni partner i dobavljač isporukom kartotečnih ormana za potrebe ove avio kompanije. Kartotečni ormani su metalni ormani iz grupe proizvoda arhivskih ormana, i to onih koji su namenjenih odlaganju visećih mapa ili dokumenata A4 formata u ležećem položaju.