Metal Furniture Plus | Arhivski ormani Metal Furniture Plus-a u firmi Becchis Osiride d.o.o. Kragujevac
Metal Furniture Plus se ponovo potvrdio kao pouzdan partner za kontinuiranu saradnju. U ovoj godini nastavili smo saradnju sa italijanskom firmom, koja ima svoje zvanično predstavništvo u Srbiji - Becchis Osiride d.o.o. Kragujevac. Poslovanje se bazira na isporuci mentalnih arhivskih rmana. Arhivski ormani su namenjeni čuvanju dokumentacije i arhivske građe. Varene su izrade sa dvokrilnim vratima, koja se otvaraju za 180°. Unutrašnju opremu arhivskih ormana čine 4 pomerljive police, koje su podesive po visini, a u skladu sa željama i potrebama kupca. Dvokrilna vrata su sa trosmernim mehanizmom zatvaranja. Desna vrata su opremljena ručnom cilindričnom bravom sa dva ključa. Arhivski ormani su plastificirani u RAL 7035 (svetlo siva). Najpopularniji modeli arhivskih ormana, iz naše ponude, su: model AO – 920, model AO – 1200, kartotečni ormani i ormani za nacrte.
orman za nacrte, ormar za nacrte, ormani za nacrte, ormari za nacrte, orman za velike formate, ormani za velike formate, ormar za velike formate, ormari za velike formate, ormani, orman, ormar, ormari, metal, metalna, metalne, metalni, Metal Furniture Plus Beograd, metalna oprema, arhivska građa, arhive, arhiva, depoi muzeja, depo muzeja, muzej, kartotečni ormani, kartotečni orman, kartotečni ormari, kartotečni ormar, arhivski ormani, arhivski ormari, arhivski orman, arhivski ormar, oprema za muzeje, čuvanje dokumentacije, knjižna građa, registratori, fascikle, kutije, metalna oprema, metalni ormani, metalni ormari, metalni orman, metalni ormar, MODEL AO – 920, MODEL AO – 1200, webgl, 3dwebvision, 3d model
3792
single,single-post,postid-3792,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 
januar 26, 2016 6:40 pm Metal Furniture Plus d.o.o. Hadži-đerina 12 Beograd 11000 Srbija 100-10.000 € +381 11 3836 421

Metal Furniture Plus se ponovo potvrdio kao pouzdan partner za kontinuiranu saradnju. U ovoj godini nastavili smo saradnju sa italijanskom firmom, koja ima svoje zvanično predstavništvo u Srbiji – Becchis Osiride d.o.o. Kragujevac. Poslovanje se bazira na isporuci mentalnih arhivskih rmana. Arhivski ormani su namenjeni čuvanju dokumentacije i arhivske građe. Varene su izrade sa dvokrilnim vratima, koja se otvaraju za 180°. Unutrašnju opremu arhivskih ormana čine 4 pomerljive police, koje su podesive po visini, a u skladu sa željama i potrebama kupca. Dvokrilna vrata su sa trosmernim mehanizmom zatvaranja. Desna vrata su opremljena ručnom cilindričnom bravom sa dva ključa. Arhivski ormani su plastificirani u RAL 7035 (svetlo siva). Najpopularniji modeli arhivskih ormana, iz naše ponude, su: model AO – 920, model AO – 1200, kartotečni ormani i ormani za nacrte.

26 jan Naši arhivski ormani u firmi Becchis Osiride d.o.o. Kragujevac

Metal Furniture Plus se ponovo potvrdio kao pouzdan partner za kontinuiranu saradnju. U ovoj godini nastavili smo saradnju sa italijanskom firmom, koja ima svoje zvanično predstavništvo u Srbiji – Becchis Osiride d.o.o. Kragujevac. Poslovanje se bazira na isporuci mentalnih arhivskih ormana.

Arhivski ormani

Arhivski orman

Arhivski ormani su namenjeni čuvanju dokumentacije i arhivske građe. Varene su izrade sa dvokrilnim vratima, koja se otvaraju za 180°. Unutrašnju opremu arhivskih ormana čine 4 pomerljive police, koje su podesive po visini, a u skladu sa željama i potrebama kupca. Dvokrilna vrata su sa trosmernim mehanizmom zatvaranja. Desna vrata su opremljena ručnom cilindričnom bravom sa dva ključa. Arhivski ormani su plastificirani u RAL 7035 (svetlo siva). Najpopularniji modeli arhivskih ormana, iz naše ponude, su: model AO – 920, model AO – 1200, kartotečni ormani i ormani za nacrte.

Becchis Osiride je firma koja je osnovana 1893. godine u Italiji (Torino) sa osnovnom delatnošću – proizvodnja bitumenskih materijala za zvučnu izolaciju komponenti za kućne aparate i automobilsku industriju. Firma ćerka je osnovana u Srbiji 2011. godine pod nazivom Becchis Osiride d.o.o. Kragujevac i bavi se proizvodnjom materijala za zvučne apsorpcije, termo-izolacijskih oblikovanih komponenti i termo-oblikovanih penastih tepiha, poliuretanskih izolacijskih delova za automobilsku industriju i aparata za domaćinstvo.