Metal Furniture Plus | Metal Furniture Plus-ovi garderobni ormani isporučeni firmi Plamen d.o.o. Inđija
Ponuda metalne opreme Metal Furniture Plus-a obuhvata i garderobne ormane različitih vrsta i modela. Za potrebe poslovanja firmi Plamen d.o.o. iz Inđije su isporučeni i montirani garderobni ormani u skaldu sa standardima poslovanja ove firme, tj. njene delatnosti.
orman za garderobu, ormani za garderobu, ormar za garderobu, ormari za garderobu, orman za čistačice, ormani za čistačice, ormar za čistačice, ormari za čistačice, čišćenje, orman za hemiju, ormani za hemiju, ormar za hemiju, ormari za hemiju, orman za hemikaliju, ormani za hemikaliju, ormar za kemikaliju, ormari za kemikaliju, garderobni ormani sa staklenim vratima, garderobni ormari sa staklenim vratima, garderobni orman sa staklenim vratima, garderobni ormar sa staklenim vratima, ormani, ormari, orman, ormar, garderobni ormani, garderobni ormari, garderobni orman, garderobni ormar, garderobni ormani standard, garderobni ormari standard, garderobni orman standard, garderobni ormar standard, kasetni garderobni ormani, kasetni garderobni ormari, kasetni garderobni orman, kasetni garderobni ormar, garderobni ormani po HACCP standardu, garderobni ormari po HACCP standardu, klupa, kabina, metalna oprema, Metal Furniture Plus, opremanje škola, opremanje sportskih dvorana, odlaganje garderobe, garderoba, garederobni, metalni ormani, metalni ormari, metalni orman, metalni ormar, 3d model, webgl, 3dwebvision
3873
single,single-post,postid-3873,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 
januar 28, 2016 6:14 pm Metal Furniture Plus d.o.o. Hadži-đerina 12 Beograd 11000 Srbija 100-10.000 € +381 11 3836 421

Ponuda metalne opreme Metal Furniture Plus-a obuhvata i garderobne ormane različitih vrsta i modela. Za potrebe poslovanja firmi Plamen d.o.o. iz Inđije su isporučeni i montirani garderobni ormani u skaldu sa standardima poslovanja ove firme, tj. njene delatnosti.

28 jan Naši garderobni ormani isporučeni firmi Plamen d.o.o. Inđija

Ponuda metalne opreme Metal Furniture Plus-a obuhvata i garderobne ormane različitih vrsta i modela. Za potrebe poslovanja firmi Plamen d.o.o. iz Inđije su isporučeni i montirani garderobni ormani u skladu sa standardima poslovanja ove firme, tj. njene delatnosti.

Metal Furniture Plus, pored garderobnih ormana izrađene po HACCP standardu, nudi i druge metalne ormane iz ove kategorije: STANDARD garderobne ormane, kasetne garderobne ormane, garderobni ormani po HACCP standardu sa staklenim vratima i ormani za čistačice.
Garderobni ormani iz naše ponude su izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni  su postupkom plastifikacije (u raznim bojama). Ovi metalni ormani su pogodni za opremanje različitih prostora, od škola do sportskih dvorana. Varena konstrukcija obezbeđuje stabilnost, visok nivo otpornosti na spoljašnje uticaje i dobru nosivost garderobnih ormana.

Garderobni ormani

Razni kasetni garderobni ormani

Plamen d.o.o. Inđija je proizvođač elektroenergetske opreme i pribora za niski i srednji napon još od 1986. godine. Raspolaže sopstvenim prostorom od 4.000 m² na placu od 25.000 m² sa pratećom infrastrukturom i zapošljava 120 radnika. Kompanija Plamen d.o.o. je jedna od vodećih kompanija na Balkanu za proizvodnju kablovskog spojnog pribora, opreme i pribora za neizolovane, kao i za izolovane, mreže. Firma je u potpunosti izvozno orijentisana, te danas oko 70% svojih proizvoda prodaje na međunarodnom tržištu.