Metal Furniture Plus | Arhivski ormani i knjižne police firme Metal Furniture Plus u Muzeju u Beloj Crkvi
Metal Furniture Plus je nastavio sa opremanjem arhive Muzeja u Beloj Crkvi. Prvobitna isporuka arhivske metalne opreme se odnosila na arhivske police. Arhiva Muzeja se dalje upotpunjuje metalnom opremom, korišćenjem arhivskih ormana i knjižnih polica Metal Furniture Plus-a. Arhivski ormani su metalna oprema koja će pomoći u efikasnom postavljanju organizacije “upravljanja dokumentima”. Arhivski ormani su optimalno rešenje za arhiviranje dokumentacije, kao što je: knjižna građa, registratori, fascikle, kutije i ostalo. Knjižne police se odlikuju jednostavnom i elegantnom konstrukcijom. Montažni sistem i brižljivo odabran asortiman elemenata omogućavaju brojne kombinacije i prilagođavanje željama i potrebama kupca, kako u pogledu funkcionalnosti, tako i u pogledu samog izgleda knjižnih polica. Montažna polica je jednostavna, jer se pojedini elementi međusobno povezuju – uglavnom zakačinjanjem.
police, polica, metalne police, metalna polica, metalna oprema, Metal Furniture Plus, knjižne police, knjižna polica, knjižna, knjižne, police za biblioteke, police za knjige, police za knjižare, arhiviranje knjiga, arhiviranje, orman za nacrte, ormar za nacrte, ormani za nacrte, ormari za nacrte, orman za velike formate, ormani za velike formate, ormar za velike formate, ormari za velike formate, ormani, orman, ormar, ormari, metal, metalna, metalne, metalni, Metal Furniture Plus Beograd, metalna oprema, arhivska građa, arhive, arhiva, depoi muzeja, depo muzeja, muzej, kartotečni ormani, kartotečni orman, kartotečni ormari, kartotečni ormar, arhivski ormani, arhivski ormari, arhivski orman, arhivski ormar, oprema za muzeje, čuvanje dokumentacije, knjižna građa, registratori, fascikle, kutije, metalna oprema, metalni ormani, metalni ormari, metalni orman, metalni ormar, MODEL AO – 920, MODEL AO – 1200, webgl, 3dwebvision, 3d model
3449
single,single-post,postid-3449,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 
decembar 17, 2015 1:58 pm Metal Furniture Plus d.o.o. Hadži-đerina 12 Beograd 11000 Srbija 100-10.000 € +381 11 3836 421

Metal Furniture Plus je nastavio sa opremanjem arhive Muzeja u Beloj Crkvi. Prvobitna isporuka arhivske metalne opreme se odnosila na arhivske police. Arhiva Muzeja se dalje upotpunjuje metalnom opremom, korišćenjem arhivskih ormana i knjižnih polica Metal Furniture Plus-a.

Arhivski ormani su metalna oprema koja će pomoći u efikasnom postavljanju organizacije “upravljanja dokumentima”. Arhivski ormani su optimalno rešenje za arhiviranje dokumentacije, kao što je: knjižna građa, registratori, fascikle, kutije i ostalo.

Knjižne police se odlikuju jednostavnom i elegantnom konstrukcijom. Montažni sistem i brižljivo odabran asortiman elemenata omogućavaju brojne kombinacije i prilagođavanje željama i potrebama kupca, kako u pogledu funkcionalnosti, tako i u pogledu samog izgleda knjižnih polica. Montažna polica je jednostavna, jer se pojedini elementi međusobno povezuju – uglavnom zakačinjanjem.

17 dec Nastavljamo opremanje arhive Muzeja u Beloj Crkvi

Metal Furniture Plus je nastavio sa opremanjem arhive Muzeja u Beloj Crkvi. Prvobitna isporuka arhivske metalne opreme se odnosila na arhivske police. Arhiva Muzeja se dalje upotpunjuje metalnom opremom, korišćenjem arhivskih ormana i knjižnih polica Metal Furniture Plus-a.

Arhivski ormani su metalna oprema koja će pomoći u efikasnom postavljanju organizacije “upravljanja dokumentima”. Arhivski ormani su optimalno rešenje za arhiviranje dokumentacije, kao što je: knjižna građa, registratori, fascikle, kutije i ostalo.

Knjižne police se odlikuju jednostavnom i elegantnom konstrukcijom. Montažni sistem i brižljivo odabran asortiman elemenata omogućavaju brojne kombinacije i prilagođavanje željama i potrebama kupca, kako u pogledu funkcionalnosti, tako i u pogledu samog izgleda knjižnih polica. Montaža polica je jednostavna, jer se pojedini elementi međusobno povezuju – uglavnom zakačinjanjem.

Muzej u Beloj Crkvi osnovan je 1877. godine pod nazivom “Gradski muzej” do 1941. godine, a smešten je bio u zgradi Magistrata (zgrada današnje Opštine). Ovaj podatak svedoči o tome da je muzejska delatnost u Beloj Crkvi najstarija u Vojvodini. Godine 1954. muzej je preseljen u novu zgradu, gde se i danas nalazi. Iste godine dobija naziv “Narodni muzej”. Osnivač obnovljenog muzeja bio je profesor književnosti u Gimnaziji, Svetolik Subotić. Muzej se danas institucionalno nalazi u sastavu Narodne biblioteke Bela CrkvaU okviru stalne postavke Muzeja posetioci su u mogućnosti da pogledaju predmete iz prirodnjačke, arheološke, istorijske, umetničke, etnološke zbirke i da se upoznaju ne samo sa predmetima već i sa istorijom i kulturom Bele Crkve i okoline.

Knjižne police u biblioteci

Knjižne police u biblioteci

 

Metalni Arhivski Orman

Metalni Arhivski Orman