Metal Furniture Plus | Dodatna oprema za garderobne ormane firme Metal Furniture Plus u kompaniji Nestlé Adriatic d.o.o. Beograd
Garderobni ormani iz naše ponude su izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni su postupkom plastifikacije (u raznim bojama). Ovi metalni ormani su pogodni za opremanje različitih prostora, od škola do sportskih dvorana. Metal Furniture PLus je opremio kompaniju Nestlé Adriatic d.o.o. dodatnom opremom za garderobne metalne ormane.
orman za garderobu, ormani za garderobu, ormar za garderobu, ormari za garderobu, orman za čistačice, ormani za čistačice, ormar za čistačice, ormari za čistačice, čišćenje, orman za hemiju, ormani za hemiju, ormar za hemiju, ormari za hemiju, orman za hemikaliju, ormani za hemikaliju, ormar za kemikaliju, ormari za kemikaliju, garderobni ormani sa staklenim vratima, garderobni ormari sa staklenim vratima, garderobni orman sa staklenim vratima, garderobni ormar sa staklenim vratima, ormani, ormari, orman, ormar, garderobni ormani, garderobni ormari, garderobni orman, garderobni ormar, garderobni ormani standard, garderobni ormari standard, garderobni orman standard, garderobni ormar standard, kasetni garderobni ormani, kasetni garderobni ormari, kasetni garderobni orman, kasetni garderobni ormar, garderobni ormani po HACCP standardu, garderobni ormari po HACCP standardu, klupa, kabina, metalna oprema, Metal Furniture Plus, opremanje škola, opremanje sportskih dvorana, odlaganje garderobe, garderoba, garederobni, metalni ormani, metalni ormari, metalni orman, metalni ormar, 3d model, webgl, 3dwebvision
3953
single,single-post,postid-3953,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 
februar 21, 2016 6:26 pm Metal Furniture Plus d.o.o. Hadži-đerina 12 Beograd 11000 Srbija 100-10.000 € +381 11 3836 421

Garderobni ormani iz naše ponude su izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni su postupkom plastifikacije (u raznim bojama). Ovi metalni ormani su pogodni za opremanje različitih prostora, od škola do sportskih dvorana. Metal Furniture PLus je opremio kompaniju Nestlé Adriatic d.o.o. dodatnom opremom za garderobne metalne ormane.

21 feb Nestlé opremljen našom dodatnom opremom za garderobne ormane

Garderobni ormani iz naše ponude su izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni  su postupkom plastifikacije (u raznim bojama). Ovi metalni ormani su pogodni za opremanje različitih prostora, od škola do sportskih dvorana. Varena konstrukcija obezbeđuje stabilnost, visok nivo otpornosti na spoljašnje uticaje i dobru nosivost garderobnih ormana. Vrata ormana su sa ventilacionim otvorima, a po potrebi i sa staklenim prozorčićem. Zaključavaju se cilindar bravom sa dva ključa. Metalni ormani iz ove kategorije obuhvataju: STANDARD garderobne ormane, kasetne garderobne ormane, garderobne ormane izrađene po HACCP standardu, garderobni ormani po HACCP standardu sa staklenim vratima i ormani za čistačice.

Garderobni ormani imaju bogatu dodatnu opremu, koja omogućava veću funkcionalnost ormana i viši stepen prilagođenosti potrebama kupaca.

Dodatke garderobnih ormana čine:

  • klupica sa drvenim sedištem,
  • dodatne police (unutar kabine) za odlaganje stvari,
  • klupa sa garderobnim postoljem za garderobni orman,
  • kosi krovovi za garderobne ormane po HACCP standardu.

Dodatna oprema za garderobne ormane

– klupice i kosi krovovi –

Drvena klupica za metalne garderobne ormane

Švajcarska kompanija Société pour l’Exportation des Produits Nestlé 1996. godine otvorila predstavništvo Srbiji. Kompanija Nestlé Adriatic d.o.o. osnovana je 2003. godine, a uključuje tržišta Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova, sa sedištem u Zagrebu. U svom mnogobrojnom asortimanu ima više od 2.000 robnih marki, kako globalnih tako i lokalnih. Bez obzira na rast kompanije kroz mnogobrojne akvizicije, istraživanje i razvoj prehrambenih proizvoda i dalje su jedna od osnovnih delatnosti i prioritet kompanije. Na regionalnom tržištu nudi svetski poznate robne marke: NESCAFÉ, THOMY, MAGGI, NESQUIK, KITKAT, SMARTIES, LION, PURINA i NESTLÉ žitarice.