Metal Furniture Plus | Uslovi korišćenja sajta i politika privatnosti Metal Furniture Plus-a
Upoznajte se sa pravilima korišćenja sajta i sa našom politikom privatnosti.
Dezinfekcione barijere, Dezinfekcione barijere Metal Furniture Plus Beograd, Dezinfekcione barijere za obuću, Dezinfekcione barijere za obuću Metal Furniture Plus Beograd, Dezinfekcione barijere Metal Furniture Plus, Dezinfekcione barijere za obuću Metal Furniture Plus, Dezinfekcione barijere MFP Beograd, Dezinfekcione barijere za obuću MFP Beograd, Dezinfekcione barijere Beograd, Dezinfekcione barijere za obuću Beograd, dezobarijere, dezobarijere Metal Furniture Plus Beograd, dezobarijere MFP Beograd, dezobarijere Beograd, dezobarijere za obuću, dezobarijere za obuću Metal Furniture Plus Beograd, dezobarijere za obuću MFP Beograd, dezobarijere za obuću Beograd, Dezinfekcioni tuneli, Dezinfekcioni tuneli Metal Furniture Plus Beograd, Dezinfekcioni tuneli MFP Beograd, Dezinfekcioni tuneli MFP, Dezinfekcioni tuneli Beograd, Dezinfekcioni tuneli za pešake, Dezinfekcioni tuneli za ljude, Dezinfekcioni tuneli za pešake Metal Furniture Plus Beograd, Dezinfekcioni tuneli za ljude Metal Furniture Plus Beograd, Dezinfekcioni tuneli za pešake Metal Furniture Plus, Dezinfekcioni tuneli za ljude Metal Furniture Plus, Dezinfekcioni tuneli za pešake MFP Beograd, Dezinfekcioni tuneli za ljude MFP Beograd, Dezinfekcioni tuneli za pešake Beograd, Dezinfekcioni tuneli za ljude Beograd, laboratorijski orman, laboratorijski orman LB-1, laboratorijski ormani, laboratorijski ormani LB-1, kačenje alata, postolje za kačenje alata ST–1000, postolja za kačenje alata ST–1000, garderober, garderoberi, loker, lokeri, garderobni orman za svlačionice, garderobni ormarić za svlačionice, garderobni ormarići za svlačionice, garderobni ormani za svlačionice, garderobni orman za teretane, garderobni ormarić za teretane, garderobni ormarići za teretane, garderobni ormani za teretane, stakleni zidovi za kancelarije, stakleni zid za kancelarije, stakleni zidovi za kancelariju, stakleni zid za kancelariju, stakleni pregradni zidovi za kancelarije, stakleni pregaradni zid za kancelarije, stakleni pregradni zidovi za kancelariju, stakleni pregaradni zid za kancelariju, univerzalni ormani za alat, alatni ormani, alatni orman, univerzalni orman za alat, orman za alat, ormani za alat, univerzalni ormani za alat UOA, alatni ormani UOA, alatni orman UOA, univerzalni orman za alat UOA, orman za alat UOA, ormani za alat UOA, odlaganje alata, čuvanje alata, alatni orman ST 003, alatni ormani ST 003, metalni alatni ormani ST 003, metalni alatni orman ST 003, orman za alat ST 003, ormani za alat ST 003, alatni orman AO 920-T, alatni ormani AO 920-T, alatni ormar AO 920-T, alatni ormari AO 920-T, Ormani za zaštitu od elementarnih nepogoda, orman za zaštitu od elementarnih nepogoda, ormari za zaštitu od elementarnih nepogoda, ormar za zaštitu od elementarnih nepogoda, nosač za muzejske eksponate, nosač za eksponate, metalni nosač za muzejske eksponate, metalni nosač za eksponate, nosači za muzejske eksponate, nosači za eksponate, metalni nosači za muzejske eksponate, metalni nosači za eksponate, transportna kolica, metalna transportna kolica, SUPERBO, SUPERBO 4/5/6, SUPERBUILD, SUPER 1/2/3, konzolni regali, konzolni regal, konzolne police, konzolna polica, konzolna, konzolni, metalna kolica za instrumente, metalni stolovi za pregled životinja, metalni sto za pregled životinja, metalni stol za pregled životinja, metalni stolovi, metalni stol, metalni sto, VIP narukvica, VIP narukvice, najlon narukvica, najlon narukvice, silikonska narukvica, silionske narukvice, papirna narukvica, papirne narukvice, plastična narukvica, plastične narukvice, narukvice za bazene, narukvice za bazen, narukvica za bazen, narukvica za bazene, narukvica za velnes centre, narukvica za wellness centre, narukvica za velnes centar, narukvica za wellness centar, perlon, najlon 6, perlon narukvice, opremanje skladišta, opremanje magacina, skladišta, skladište, magacini, magacin, arhive, arhiva, opremnje arhive, opremanje arhiva, police, polica, ormani, orman, ormar, regali, regal, ormari, metal, metalna, metalne, metalni, metalni ormani, metalni ormari, metalni orman, metalni ormar, Metal Furniture Plus Beograd, metalna oprema, metalne police, oprema za muzeje, depoi muzeja, depo muzeja, muzej, ramovi za čuvanje slika, numizmatički fijokar, muzejska oprema, ramovi za velke slike, ram za veliku sliku, ramovi na izvlačenje, ram na izvlačenje, ramovi za masivne slike, ram za masivne slike, ramovi za teške slike, ram za teške slike, ramovi za masivne i teške slike, ram za masivne i teške slike, sigurnosna, sigurnosna oprema, sigurno, sigurnosni sefovi, sefovi, sef, sigurnosni sef, sigurnosni ormani, sigurnosni ormari, sigurnosni orman, sigurnosni ormar, sefovi za izdavanje građanima, sefovi za trezor, sefovi za banke, sefovi za trezore, sefovi za banku, sef za izdavanje građanima, sef za trezor, sef za banke, sef za trezore, sef za banku, kartotečni ormani, kartotečni orman, kartotečni ormari, kartotečni ormar, kartoteka, kartoteke, kartotečni, kartotečno, ormani za velike formate, ormani za a0 formate, orman za velike formate, orman za a0 formate, ormari za velike formate, ormari za a0 formate, ormar za velike formate, ormar za a0 formate, arhivski ormani, arhivski ormari, arhivski orman, arhivski ormar, arhivsko, arhiviranje, arhiviranja, arhivska, arhivski, arhivske, arhivsku, arhivske police, arhivska polica, pokretne police, pokretna polica, mobilne police, mobilna polica, knjižne police, knjižna polica, knjižna, knjižne, magaciske police, magaciska polica, skladišne police, skladišna polica, skladištenje, garderobni ormani, garderobni orman, garderobni ormari, garderobni ormar, orman za garderobu, ormani za garderobu, ormar za garderobu, ormari za garderobu, orman za čistačice, ormani za čistačice, ormar za čistačice, ormari za čistačice, čišćenje, orman za hemiju, ormani za hemiju, ormar za hemiju, ormari za hemiju, orman za hemikaliju, ormani za hemikaliju, ormar za kemikaliju, ormari za kemikaliju, paletni regali, paletni regal, paleta, paletni, paletirana roba, paletni magacin, paletni magacini, paletno skladište, paletna skladišta, paletirana, paletirano, paletirani, drive-in regali, drive-in regal, prolazni regali, prolazni regal, protočni regali, protočni regal, trgooprema, trgo-oprema, trgo oprema, gondole, gondola, kasa pult, kasa pultovi, kasapult, kasapultovi, kasa-pult, kasa-pultovi,žičane ograde, žičana ograda, žičana, žičane, ograde, žica, ograda, žičana pregrada, žičane pregrade, pregrade, pregrada, urbani mobilijar, klupe, park, park klupe, klupa, parkovi, park klupa, žardinjera, žardinjere, kante za otpatke, kanta za otpatke, kanta za smeće, kante za smeće, mobilijar, mobilijari, urbani, urban, skejt parkovi, skejt park, ISO 9001:2008, ISO 9001, garderobni ormani sa staklenim vratima, garderobni ormari sa staklenim vratima, garderobni orman sa staklenim vratima, garderobni ormar sa staklenim vratima, izrada pravilnika o kancelarijskom poslovanju, izrada liste kategorija registraturskog materijala, saglasnost za izlučivanje, pravilnik o javnim nabavkama za osnovne i srednje škole, sređivanje arhivske dokumentacije, softver za bibliotekarsko poslovanje, softver za evidenciju i popis osnovnih sredstava
17539
page,page-id-17539,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Uslovi korišćenja i politika privatnosti

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA I POLITIKA PRIVATNOSTI

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA

Ovim Uslovima korišćenja reguliše se korišćenje (uključujući i pristup) internet portala www.metalnepolice.com firme Metal Furniture Plus d.o.o., Hadži Đerina 12, Beograd, Republika Srbija, Matični broj: 20223782 (u nastavku: “MFP” ili “mi”), te sadržaja koji su dostupni na navedenom portalu (“internet portal”). Svaka osoba koja pristupi internet portalu (“vi”) ovim putem prihvaća Uslove korišćenja na snazi u vreme vaše posete internet portalu (sajtu).

Korišćenjem internet portala (sajta) izjavljujete da prihvatate ove Uslove korišćenja, te da se slažete s poštovanjem istih. Ako ne prihvatate ove Uslove korišćenja i Politiku privatnosti, molimo da ne koristite naš internet portal (sajt). Uslove korišćenja i Politiku privatnosti prihvatate prilikom svakog pristupa internet portalu (sajtu).

Korišćenjem sadržaja ovog Internet portala korisnik prihvata: sve rizike koji nastaju iz korišćenja ovog internet portala (sajta), te pristaje koristiti sadržaj isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost. MFP se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korišćenje ovog internet portala (sajta), kao i za bilo koje radnje korisnika korišćenjem ili zloupotrebom sadržaja ovog internet portala, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa korišćenjem ili zloupotrebom korišćenja sadržaja ovog internet portala (sajta).

Pristup internet portalu (sajtu) dopušta se na određeno vreme, a mi zadržavamo pravo povlačenja ili izmene sadržaja dostupnih na našem internet portalu bez slanja obaveštenja. Nećemo biti odgovorni u slučaju da je internet portal (sajt) nedostupan iz bilo kojeg razloga, u bilo koje vreme i u bilo kojem trajanju.

Ako odaberete ili vam je dodeljena korisnička identifikaciona šifra, lozinka ili bilo koja druga informacija u sklopu naših sigurnosnih procedura, navedenu informaciju morate čuvati kao poverljivu i ne smete je otkrivati trećim licima. Imamo pravo onesposobiti u bilo kojem trenutku svaku korisničku identifikacionu šifru ili lozinku koju ste sami odabrali ili koja vam je dodeljena, ako utvrdimo da niste ispunili neku od odredbi iz ovih Uslova korišćenja.

Vi ste odgovorni za sve potrebne pripreme oko pristupa internet portalu (sajtu). Takođe ste dužni pobrinuti se da je svaka osoba koja pristupa internet portalu putem vaše internet veze upoznata s ovim Uslovima korišćenja, te da ih i prihvata.

MFP internet portal (sadržaj i struktura) zaštićen je autorskim pravom. Zaštitu autorskog prava posebno imaju sve kopije, prerade, prevodi, pohranjivanje i obrada drugim sredstvima, uključujući pohranjivanje ili obradu elektronskim sredstvima. Za korišćenje dela ili celog internet portala neophodno je prvo pribaviti pisanu suglasnost firme MFP. Za svako kopiranje informacija ili podataka, posebno korišćenje tekstova ili delova teksta i slika (uključujući MFP logo) ili bilo kakvo drugo iskorišćavanje ili deljenje, potrebna je prethodna izričita pisana saglasnost MFP firme. Prava distribucije i umnožavanja ima jedino MFP. Takođe je izričito zabranjeno neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela internet portala MFP na bilo koji način kojim se može uzrokovati šteta firmi MFP ili trećoj strani. Slike, podaci i informacije objavljeni na ovom internet portalu (sajtu) mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava, te prava trećih osoba.

Logotip i svi nazivi proizvoda, kao i dizajn proizvoda na ovom portalu (sajtu) su zaštitni znakovi firme MFP. Neovlašćeno korišćenje ili zloupotreba ovih zaštitnih znakova izričito je zabranjena i predstavlja kršenje zakona o zaštitnim znakovima, zakona o autorskom pravu, druga prava intelektualnog vlasništva ili zakona o nelojalnoj konkurenciji i podložno je tužbi.

Izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internet portalima treće strane za koje postoje veze na našem internet portalu (sajtu). Posebno ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim portalima.

Odgovornost firme MFP za štetu koja nastaje zbog korišćenja ovog internet portala (sajta) – nezavisno o pravnom razlogu, uključujući delikt – ograničava se na štetu koja je nanešena namerno ili grubim nemarom.

MFP nastoji držati svoj internet portal čistim od virusa, ali nije u mogućnosti garantovati njihovu potpunu odsutnost. Stoga vam preporučujemo da preduzmete sve potrebne mere zaštite od virusa (upotreba antivirus programa za detekciju virusa).

Proizvodi prikazani na ovom internet portalu (sajtu) primeri su proizvoda dostupnih od MFP firme i mogu se distribuirati širom sveta. MFP ne garantuje da su prikazani proizvodi identični onim na internet portalu i nakon isporuke – MFP se ograđuje od svih oštećenja uslovljenih greškom distributivnih i transportnih firmi. MFP jedino garantuje da će svaki proizvod koji se naruči biti izrađen u skladu sa standardom kvaliteta MFP firme i isključivo navedenim uslovima kupca kod online porudžbine (kontakt forma).

MFP zadržava pravo izmene ovih Uslova korišćenja. O svakoj promeni ovih Uslova korišćenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obavešteni. Izmene ovih Uslova korišćenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na internet portalu (sajtu) www.metalnepolice.com.portala (sajta) www.metalnepolice.com u svim slučajevima izbora primanja kolačića od strane korisnika.

Korišćenjem internet portala www.metalnepolice.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i saglasni s ovim Uslovima korišćenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

MFP se obvezuje da će poštovati anonimnost i privatnost korisnika internet portala www.metalnepolice.com.

Trebate biti svesni da ovaj portal nije namenjen, niti je osmišljena da privuče, osobe mlađe od 18 godina starosti.

MFP može prikupljati lične podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi firmi MFP, te će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumevanja pojedinačnih potreba i zahteva korisnika, kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih svojih usluga na zadovoljstvo korisnika. MFP se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Na zahtev korisnika, MFP može upotpuniti, ispraviti, blokirati ili izbrisati lične podatke koji se odnose na korisnika, ukoliko su podaci nepotpuni, netačni, neažurni ili ako su obrađeni suprotno propisima. Nakon prijema zahteva korisnika, o takvoj dopuni, ispravci, blokiranju ili brisanju obavestićemo sve korisnike ličnih podataka kojima smo te podatke dostavili. Na zahtev korisnika ćemo, u bilo kojem trenutku, privremeno ili trajno, prekinuti sa sakupljanjem, obradom i korišćenjem ličnih podataka korisnika u gore navedene svrhe.

MFP zadržava pravo izmene sadržaja svog internet portala (sajta), te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Ove uslove Politike privatnosti na internet portalu MFP može osvežiti s vremena na vreme. Kada se ažurira, radi koristi korisnika, obnovljena verzija će biti dostupna na ovom internet portalu. obaveštenje o izmeni ove Politike najavićemo na ovom internet portalu 30 dana pre nego što nova Politika privatnosti postane važeća.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Metal Furniture Plus d.o.o., Hadži Đerina 12, Beograd, Republika Srbija, Matični broj: 20223782 (u nastavku: “MFP” ili “mi”) uvažava privatnost posetilaca svog internet portala (sajta), te daje svoju izjavu o zaštiti tajnosti podataka na internet portalu a time i Politiku privatnosti. Ova Politika privatnosti na internet portalu primenjuje se samo na funkcionisanje internet portala koji je u vlasništvu firme MFP i to one koja daje direktan link na ovu Izjavu kada kliknete na „Politiku privatnosti“ u podnožju internet portala (sajta).

Prikupljanje, pohrana i prenos ličnih podataka obavlja se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka, koje regulišu zaštitu ličnih podataka, njihov prenos i sprečavanje neovlašćenog pristupa i korišćenja ličnih podataka.

Internet portal www.metalnepolice.com koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluge s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira server internet portala (sajta) i kojeg pretraživač pohranjuje na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na kompjuter korisnika internet portala www.metalnepolice.com samo za vreme trajanja njegove posete ovom internet portalu (sajtu), te se korisniku na taj način omogućava da se bolje služi internet portalom i automatski ističe kada zatvori svoj pretraživač. Osim toga, internet portal www.metalnepolice.com prati statističku posećenost isključivo radi dobijanja nužne informacije o privlačnosti i uspešnosti svojih portala (a time i proizvoda) na tržištu i pri tome se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics.

Korisnik internet portala www.metalnepolice.com uvek može samostalno regulisati primanje kolačića putem postavki svojeg pretraživača. MFP isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i kvaliteta sadržaja internet portala (sajta) www.metalnepolice.com u svim slučajevima izbora primanja kolačića od strane korisnika.

Korišćenjem internet portala www.metalnepolice.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i saglasni s ovim Uslovima korišćenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

MFP se obvezuje da će poštovati anonimnost i privatnost korisnika internet portala www.metalnepolice.com.

Trebate biti svesni da ovaj portal nije namenjen, niti je osmišljena da privuče, osobe mlađe od 18 godina starosti.

MFP može prikupljati lične podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi firmi MFP, te će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumevanja pojedinačnih potreba i zahteva korisnika, kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih svojih usluga na zadovoljstvo korisnika. MFP se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Na zahtev korisnika, MFP može upotpuniti, ispraviti, blokirati ili izbrisati lične podatke koji se odnose na korisnika, ukoliko su podaci nepotpuni, netačni, neažurni ili ako su obrađeni suprotno propisima. Nakon prijema zahteva korisnika, o takvoj dopuni, ispravci, blokiranju ili brisanju obavestićemo sve korisnike ličnih podataka kojima smo te podatke dostavili. Na zahtev korisnika ćemo, u bilo kojem trenutku, privremeno ili trajno, prekinuti sa sakupljanjem, obradom i korišćenjem ličnih podataka korisnika u gore navedene svrhe.

MFP zadržava pravo izmene sadržaja svog internet portala (sajta), te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Ove uslove Politike privatnosti na internet portalu MFP može osvežiti s vremena na vreme. Kada se ažurira, radi koristi korisnika, obnovljena verzija će biti dostupna na ovom internet portalu. obaveštenje o izmeni ove Politike najavićemo na ovom internet portalu 30 dana pre nego što nova Politika privatnosti postane važeća.

© 2020 Metal Furniture Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Poslednji put izmenjeno: 6. 5. 2020.