Metal Furniture Plus | Arhivske police - Kvalitet i nosivost na prvom mestu
Metal Furniture Plus izrađuje arhivske police: LSL police, SUPER 1/2/3, prevozne regale i arhivske regale AR. Laka montaža i demontaža. Idealno za poslovni prostor ili servis.
arhivski regali AR, arhivske police, arhivska polica, arhivski regal, police, polica, regali, regal, metal, metalna, metalne, metalni, Metal Furniture Plus Beograd, LSL police, LSL polica, prevozni regali, prevozni regal, model SUPER 1/2/3, arhivske police SUPER 1/2/3, metalna oprema, čuvanje dokumentacije, dokumentacija, arhive, arhiva, arhivska građa, depoi muzeja, depo muzeja, muzej, pokretne police, pokretna polica, mobilne police, mobilna polica, webgl, 3d model, 3dwebvision
20
page-template-default,page,page-id-20,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Arhivske police

- rešenje problema arhive kvalitetnim arhivskim policama -
MFP

Arhivske police su mesto gde možete sigurno i efikasno pohraniti svu važnu dokumentaciju i predmete. Arhivske police koristi širok dijapazon ustanova, od škola do muzeja. Naše arhivske police su izrađene od najkvalitetnijih materijala i zaštićene su otpornim slojem, koji sprečava habanje i koroziju. Velike su nosivosti i omogućavaju maksimalnu iskoristivost prostora. Posebno izdvajamo iz ponude arhivskih polica sledeće modele: LSL arhivske police, prevozne regale (za arhivsku građu), modele arhivskih polica SUPER 1/2/3 i arhivske regale AR.

 • za okretanje oko police da biste pogledali policu sa svih strana, držite pritisnuto levo dugme na mišu dok pomerate miš,
 • za približavanje i udaljavanje police, koristite točkić na mišu, ili ga držite pritisnutim dok pomerate miš.

LSL polica se može virtuelno pogledati sa svih strana. Takođe se može približiti ili udaljiti pogled, zavisno od toga da li policu želite videti detaljnije ili celu u kadru.

3D model je virtuelni trodimenzionalni prikaz nekog objekta. Za razliku od slika ili video klipova, koji su uobičajeni prikaz u današnjem internet svetu, 3D tehnologija, zasnovana na WebGL tehnologiji, omogućava da se bilo koji predmet iz stvarnog sveta uverljivo prikaže na internetu. Uz samu 3D prezentaciju, ona omogućava i visok stepen interakcije (npr. otvaranje ili zatvaranje vrata, fioka, okretanje objekta i sl.).

LSL POLICE

Arhivske police LSL imaju ATEST za kvalitet i nosivost polica. Izrađene su od kvalitetnog čeličnog lima i imaju 4 plastične stope po kompletu, 5 ili 6 metalnih polica nosivosti 80 kg kontinualnog opterećenja. Polja se sastoje od početnih i nastavnih jedinica. Montiranje arhivske police je šrafljenjem. Stubovi su nosivosti 1.500 kg. Svi elementi su plastificirani u boji RAL 7035.

Standardne dimenzije (VxŠxD) arhivske police LSL:

 • 2000x920x320 mm
 • 2000x920x420 mm
 • 2000x920x520 mm
 • 2000x920x580 mm

Nosivost arhivske police LSL:

 • 80 kg po jednoj horizontalnoj etaži
 • 100 kg po jednoj horizontalnoj etaži
 • 140 kg po jednoj horizontalnoj etaži
 • za okretanje oko police da biste pogledali policu sa svih strana, držite pritisnuto levo dugme na mišu dok pomerate miš,
 • za približavanje i udaljavanje police, koristite točkić na mišu, ili ga držite pritisnutim dok pomerate miš,
 • pokretne delove (volani) aktivirate levim klikom miša na njih.

Prevozni regal se može virtuelno pogledati sa svih strana. Takođe se može približiti ili udaljiti pogled, zavisno od toga da li regal želite videti detaljnije ili ceo u kadru.

Klikom miša na volan (prvi s desna), regal se aktivira i pomeri u stranu. Kada se pomeri, moguće je aktivirati sledeći.

3D model je virtuelni trodimenzionalni prikaz nekog objekta. Za razliku od slika ili video klipova, koji su uobičajeni prikaz u današnjem internet svetu, 3D tehnologija, zasnovana na WebGL tehnologiji, omogućava da se bilo koji predmet iz stvarnog sveta uverljivo prikaže na internetu. Uz samu 3D prezentaciju, ona omogućava i visok stepen interakcije (npr. otvaranje ili zatvaranje vrata, fioka, okretanje objekta i sl.).

PREVOZNI REGALI

Prevozni arhivski regali namenjeni su arhiviranju velike količine arhivske građe na manjem ili većem prostoru, a pri tom pružaju maksimalnu iskorišćenost arhive (do 90%). Arhivski prevozni regali postavljeni su na specijalne module, koji se voze po šinama okretanjem volana, što omogućava lak i jednostavan pristup arhivskim predmetima. Manipulacija regalima je izuzetno lagana, a moduli se mogu zaključavati po potrebi. Moguće je dodati raznovrsne elemente, zavisno od željenog modela. Projektovanjem sistema se dimenzije regala prilagođavaju prostoru arhive i na taj način se maksimalno iskorišćava prostor. Prevozni arhivski regali su plastificirani u RAL 7035 ili pocinkovani specijalnim postupkom SENDZIMIR.

Varijacije modela arhivskih prevoznih regala:

 • Širine jednog modula: 300, 400, 500, 600 i 800 mm.
 • Dužina: prema zahtevu, do 10 m.
 • Visina i broj nivoa: prema zahtevu.
 • za okretanje oko police da biste pogledali policu sa svih strana, držite pritisnuto levo dugme na mišu dok pomerate miš,
 • za približavanje i udaljavanje police, koristite točkić na mišu, ili ga držite pritisnutim dok pomerate miš.

Super 1/2/3 polica se može virtuelno pogledati sa svih strana. Takođe se može približiti ili udaljiti pogled, zavisno od toga da li policu želite videti detaljnije ili celu u kadru.

3D model je virtuelni trodimenzionalni prikaz nekog objekta. Za razliku od slika ili video klipova, koji su uobičajeni prikaz u današnjem internet svetu, 3D tehnologija, zasnovana na WebGL tehnologiji, omogućava da se bilo koji predmet iz stvarnog sveta uverljivo prikaže na internetu. Uz samu 3D prezentaciju, ona omogućava i visok stepen interakcije (npr. otvaranje ili zatvaranje vrata, fioka, okretanje objekta i sl.).

Modeli SUPER 1/2/3

Modeli arhivskih polica SUPER 1/2/3 su dizajnirani tako da zadovolje potrebe skladištenja robe od lagane do robe srednje težine. Montaža i demontaža je veoma jednostavna i laka – montaža bez vijka. Modeli SUPER 1/2/3 su izrađeni od profilisanog pocinkovanog lima, sa mogućnošću podešavanja visine polica na svakih 33 mm. Ovi sistemi imaju bogatu dodatnu opremu, koju čine: fioke, separatori, nosači, paneli, kontejneri, montažna vrata, međuspratna gazišta, stepeništa.

Zahvaljujući dodacima, arhivske police SUPER 1/2/3 je moguće koristiti u:

 • domaćinstvima (ostave, garaže),
 • poslovnim prostorima (arhive),
 • bibliotekama,
 • prodavnicama (priručni magacini) i veletrgovinama (auto delovi, elektro roba i sl.),
 • distributivnim centrima (PTT, apoteke, telešoping),
 • servisnim radionicama.

Standardne dimenzije i nosivost arhivskih polica SUPER 1/2/3:

 • Standardne dubine polica su: 320, 400, 500, 600, 700 i 800 mm.
 • Standardne dužine polica su: 900, (1050), 1200, (1350), 1500 i 1800 mm.
 • Standardne visine ramova su od 1972 do 5000 mm.
 • Nosivost po jednoj polici od 150 do 350 kg.
Katalog SUPER1/2/3

Katalog

Arhivski regal AR

ARHIVSKI REGALI Model AR

Arhivski regali, model AR, su u potpunosti metalne izrade. Sastavni delovi ove arhivskog regala su funkcionalno oblikovani, tako da omogućavaju jednostavno, lako i brzo sastavljanje regala. Arhivski regal je izrađen tako da ga čine stranice povezane podlogom i gornjom policom, što je okvir regala u koji se mogu postavljati nosači polica. Stranice su dvostubne i na svakih 30 mm su vezane bočnom, čeonom podlogom, kao i gornjom policom pomoću vijačnog materijala. Police, koje se mogu postavljati u okvir regala su nosivosti 80 kg kontinuiranog opterećenja. Ovi arhivski regali se izrađuju u boji RAL 7035. Kod vezivanja više regala u kolonu, prvi regal („P“ izrada) je rađen kao početni, dok su svi ostali rađeni kao nastavni („N“ izrada). Visina regala se može raditi i u skladu sa željama kupca.

Modeli AR arhivskog regala se mogu raditi kao početni ili kao nastavni u sledećim dimenzijama (DxŠxV):

 • 300x1000x1950 sa 5+1 policom,
 • 370x1000x1950 sa 5+1 policom,
 • 300x1000x2310 sa 6+1 policom,
 • 370x1000x2310 sa 6+1 policom.

Naši zadovoljni kupci