Metal Furniture Plus | Arhivski ormani – čuvajte dokumentaciju na jednom mestu
Naši arhivski ormani su čvrste konstrukcije, namenjeni arhiviranju dokumentacije, registratora ili kutija. Izrada prema vašim potrebama. Kvalitetno i povoljno.
arhivski orman O1, arhivski ormani O1, metalni fiokari ANT1 – BLC1, arhive, arhiva, opremnje arhive, opremanje arhiva, ormani, orman, ormar, ormari, metal, metalna, metalne, metalni, metalni ormani, metalni ormari, metalni orman, metalni ormar, Metal Furniture Plus Beograd, metalna oprema, kartotečni ormani, kartotečni orman, kartotečni ormari, kartotečni ormar, kartoteka, kartoteke, kartotečni, kartotečno, ormani za velike formate, ormani za a0 formate, orman za velike formate, orman za a0 formate, ormari za velike formate, ormari za a0 formate, ormar za velike formate, ormar za a0 formate, arhivski ormani, arhivski ormari, arhivski orman, arhivski ormar, arhivsko, arhiviranje, arhiviranja, arhivska, arhivski, arhivske, arhivsku, ISO 9001:2008, ISO 9001, sređivanje arhivske dokumentacije
16
page-template-default,page,page-id-16,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Arhivski ormani

- rešite problem organizacije svoje dokumentacije kvalitetnim arhivskim ormanima -
MFP

Arhivski ormani su namenjeni čuvanju dokumentacije i arhivske građe. Varene su izrade sa dvokrilnim vratima, koja se otvaraju za 180°. Unutrašnju opremu arhivskih ormana čine 4 pomerljive police, koje su podesive po visini, a u skladu sa željama i potrebama kupca. Dvokrilna vrata su sa trosmernim mehanizmom zatvaranja. Desna vrata su opremljena ručnom cilindričnom bravom sa dva ključa. Arhivski ormani su plastificirani u RAL 7035 (svetlo siva). Najpopularniji modeli arhivskih ormana, iz naše ponude, su: model AO – 920, model AO – 1200, kartotečni ormani, ormani za nacrte, metalni fiokari ANT1 – BLC1 i arhivski ormani O1.

 • za okretanje oko ormana da biste pogledali orman sa svih strana, držite pritisnuto levo dugme na mišu dok pomerate miš,
 • za približavanje i udaljavanje ormanu, koristite točkić na mišu, ili ga držite pritisnutim dok pomerate miš,
 • pokretne delove (vrata) aktivirate levim klikom miša na njih.

Arhivski orman se može virtuelno pogledati sa svih strana. Takođe se može približiti ili udaljiti pogled, zavisno od toga da li orman želite videti detaljnije ili celog u kadru.

Klikanjem na vrata (prvo desna) se vrata otvaraju i zatvaraju (prvo leva).

3D model je virtuelni trodimenzionalni prikaz nekog objekta. Za razliku od slika ili video klipova, koji su uobičajeni prikaz u današnjem internet svetu, 3D tehnologija, zasnovana na WebGL tehnologiji, omogućava da se bilo koji predmet iz stvarnog sveta uverljivo prikaže na internetu. Uz samu 3D prezentaciju, ona omogućava i visok stepen interakcije (npr. otvaranje ili zatvaranje vrata, fioka, okretanje objekta i sl.).

Model AO – 920

Arhivski orman AO – 920 je namenjen za čuvanje arhivske građe, koja se javlja u različitim oblicima: papir, mikrofilm, CD, audio i video kasete. Čvrste je metalne konstrukcije, plastificirane u RAL 7035.

Karakteristike arhivskog ormana AO – 920:

 • spoljne dimenzije (VxŠxD): 1950x920x420 mm,
 • broj korisnika: 1,
 • težina (cca. kg): 59,
 • zaključavanje: 1.

Model AO – 1200

Arhivski orman model AO – 1200 je metalna oprema koja će pomoći u efikasnom postavljanju organizacije “upravljanja dokumentima”. Arhivski orman ove vrste je optimalno rešenje za arhiviranje dokumentacije, kao što je: knjižna građa, registratori, fascikle, kutije i ostalo.

Karakteristike arhivskog ormana AO – 1200:

 • spoljne dimenzije (VxŠxD): 1950x1200x420 mm,
 • broj korisnika: 1,
 • težina (cca. kg): 67,
 • zaključavanje: 1.
 • za okretanje oko ormana da biste pogledali orman sa svih strana, držite pritisnuto levo dugme na mišu dok pomerate miš,
 • za približavanje i udaljavanje ormanu, koristite točkić na mišu, ili ga držite pritisnutim dok pomerate miš,
 • pokretne delove (vrata) aktivirate levim klikom miša na njih.

Kartotečni orman se može virtuelno pogledati sa svih strana. Takođe se može približiti ili udaljiti pogled, zavisno od toga da li orman želite videti detaljnije ili celog u kadru.

Fioke se otvaraju i zatvaraju klikanjem na njih.

3D model je virtuelni trodimenzionalni prikaz nekog objekta. Za razliku od slika ili video klipova, koji su uobičajeni prikaz u današnjem internet svetu, 3D tehnologija, zasnovana na WebGL tehnologiji, omogućava da se bilo koji predmet iz stvarnog sveta uverljivo prikaže na internetu. Uz samu 3D prezentaciju, ona omogućava i visok stepen interakcije (npr. otvaranje ili zatvaranje vrata, fioka, okretanje objekta i sl.).

KARTOTEČNI ORMANI – KO1

Kartotečni ormani se koriste za odlaganje visećih mapa ili dokumenata A4 formata u ležećem položaju. Rađeni su varenom metalnom konstrukcijom. Fioke kartotečnih ormana su sa teleskopskim vođicama i onemogućavaju izvlačenje fioka iz ramova. Kartotečni ormani imaju sistem protiv prevrtanja popunjenih fioka, a zaključavanje fioka je centralnom cilindar bravom. Plastificirani su u RAL 7035.

Spoljne dimenzije (VxŠxD) kartotečnih ormana su: 1320x420x620 mm.

Metalni orman za velike formate

Ormani za nacrte

Ormani za nacrte su deo arhivske opreme koji je namenjen pohranjivanju dokumenata (planova, nacrta, mapa) velikog formata A1 i A0. Varene su metalne konstrukcije. Ormani za nacrte imaju teleskopske vođice fioka, kao i sistem protiv izvrtanja fioka. Zaključavanje je centralnom cilindar bravom. Daju mogućnost postavljanja ormana jedan na drugi. Ormani za nacrte su plastificirani u boji RAL 7035.

ANT1 – BLC1 fiokar

Metalni fiokari ANT1 – BLC1

Metalni fiokari ANT1 – BLC1 su idealni za odlaganje sitnog kancelarijskog materijala, kao i za odlaganje visećih mapa svih formata. Metalni fiokari ANT1 – BLC1 se izrađuju od čeličnog dekapiranog lima. Bojeni su savremenom metodom elektrostatičke plastifikacije.

Metalni fiokari ANT1 – BLC1 sadrži dve fioke za sitni kancelarijski materijal i jednu fioku za odlaganje visećih mapa. Zaključavanje je izvedeno cilindričnom bravom sa dva ključa. Dostupni su u boji svetlo plavoj RAL 7016 (antracit boja) i u svetlo sivoj boji RAL 9005 (crna boja).

Dimenzije:

 • Visina: 607 mm
 • Širina: 395 mm
 • Dubina: 500 mm

Arhivski ormani O1

Metalni arhivski orman O1 je namenjen odlaganju i sigurnom čuvanju dokumentacije i arhivske građe. Imaju široku primenu u svim poslovnim sistemima i institucijama.

Metalni arhivski orman O1 je rađen kao dvokrilni arhivski orman. Zavaren je, ima postolje sa 4 slobodno podesive police. Svaka polica je dimenzije 50 mm. Ova vrsta arhivskog ormana se zaključava sa 2 brave sa ugrađenom cilindričnom bravom.

Police, koje čine konstrukciju ormana O1, su čelične i imaju nosivost od 60 kg svaka. Kapacitet metalne arhivske police je maksimalno 300 kg.

Ovi metalni arhivski ormani su bojeni savremenom metodom elektrostatičke plastifikacije. Arhivski orman O1 se radi u svetlo sivoj boji – RAL 7035.

Naši zadovoljni kupci