Metal Furniture Plus | Magacinske police - funkcionalna rešenja za vaš magacin
Metal Furniture Plus izrađuje magacinske LSL police, SUPER 1/2/3 i konzolne police. Kombinujte različite module, montirajte lako. Niske cene i brza isporuka.
transportna kolica, metalna transportna kolica, konzolni regali, konzolni regal, konzolne police, konzolna polica, konzolna, konzolni, magacin, magacini, rasuta i vijčna roba, odlaganje rasute i vijčne robe, skladištenje robe, opremanje skladišta, opremanje magacina, police, magacinske police, metalne police, metalna oprema, modeli SUPER 1/2/3, fioke, separatori, nosači, paneli, kontejneri, montažna vrata, međuspratna gazišta, stepeništa, arhive, biblioteke, domaćinstva, prodavnice, priručni magacini, distributivni centri, apoteke, auto-delovi, elektro roba, PTT, LSL police, LSL polica, model Super1/2/3, magacinske police SUPER 1/2/3, magacini, veletrgovine, magacinska polica, magacinski regal, police, polica, regali, regal, metal, metalna, metalne, metalni, Metal Furniture Plus Beograd, metalna oprema, webgl, 3d model, 3dwebvision
24
page-template-default,page,page-id-24,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Magacinske police

- obezbeđuju racionalnost i funkcionalnost magacina -
MFP

Metal Furniture Plus iz Beograda nudi širok asortiman magacinskih polica. Izrazito niska cena i kratko vreme isporuke i montaže, te velika lepeza različitih modula, čine ovaj sistem regala najprodavanijim na našem tržištu. Magacinske police mogu da se kombinuju sa modularnim kontejnerima ili plastičnim kontejnerima (Plastic Line), kao poseban segment. Ovako dobijeni sistemi su namenjeni odlaganju rasute i vijčane robe i posebno se naručuju. U okviru ponude metalnih polica, posebno ističemo prodaju sledećih modela: magacinske LSL police, magacinske police SUPER 1/2/3, konzolne police (za skladištenje predmeta kao što su: drvene ploče, metalne ploče, plastični i metalni profili, nameštaj i druga roba različitog volumena) i metalna transportna kolica (rađena „po meri kupca“).

 • za okretanje oko police da biste pogledali policu sa svih strana, držite pritisnuto levo dugme na mišu dok pomerate miš,
 • za približavanje i udaljavanje police, koristite točkić na mišu, ili ga držite pritisnutim dok pomerate miš.

Super 1 polica se može virtuelno pogledati sa svih strana. Takođe se može približiti ili udaljiti pogled, zavisno od toga da li policu želite videti detaljnije ili celu u kadru.

3D model je virtuelni trodimenzionalni prikaz nekog objekta. Za razliku od slika ili video klipova, koji su uobičajeni prikaz u današnjem internet svetu, 3D tehnologija, zasnovana na WebGL tehnologiji, omogućava da se bilo koji predmet iz stvarnog sveta uverljivo prikaže na internetu. Uz samu 3D prezentaciju, ona omogućava i visok stepen interakcije (npr. otvaranje ili zatvaranje vrata, fioka, okretanje objekta i sl.).

Modeli SUPER 1/2/3

Modeli magacinskih polica pod nazivom SUPER 1/2/3 su dizajnirani tako da zadovolje potrebe skladištenja robe od lagane do robe srednje težine. Montaža i demontaža je veoma jednostavna i laka – montaža bez vijka. Ovi modeli magacinskih polica su izrađeni od profilisanog pocinkovanog lima, sa mogućnošću podešavanja visine polica na svakih 33 mm. Sistemi SUPER 1/2/3 imaju bogatu dodatnu opremu, koju čine: fioke, separatori, nosači, paneli, kontejneri, montažna vrata, međuspratna gazišta, stepeništa.

Zahvaljujući dodacima, magacinske police SUPER 1/2/3 je moguće koristiti u:

 • domaćinstvima (ostave, garaže),
 • poslovnim prostorima (arhive),
 • bibliotekama,
 • prodavnicama (priručni magacini) i veletrgovinama (auto delovi, elektro roba i sl.),
 • distributivnim centrima (PTT, apoteke, telešoping),
 • servisnim radionicama.

Standardne dimenzije i nosivost magacinskih polica SUPER 1/2/3:

 • Standardne dubine polica su: 320, 400, 500, 600, 700 i 800 mm.
 • Standardne dužine polica su: 900, (1050), 1200, (1350), 1500 i 1800 mm.
 • Standardne visine ramova su od 1972 do 5000 mm.
 • Nosivost po jednoj polici od 150 do 350 kg.
Katalog

Katalog

 • za okretanje oko police da biste pogledali policu sa svih strana, držite pritisnuto levo dugme na mišu dok pomerate miš,
 • za približavanje i udaljavanje police, koristite točkić na mišu, ili ga držite pritisnutim dok pomerate miš.

LSL polica se može virtuelno pogledati sa svih strana. Takođe se može približiti ili udaljiti pogled, zavisno od toga da li policu želite videti detaljnije ili celu u kadru.

3D model je virtuelni trodimenzionalni prikaz nekog objekta. Za razliku od slika ili video klipova, koji su uobičajeni prikaz u današnjem internet svetu, 3D tehnologija, zasnovana na WebGL tehnologiji, omogućava da se bilo koji predmet iz stvarnog sveta uverljivo prikaže na internetu. Uz samu 3D prezentaciju, ona omogućava i visok stepen interakcije (npr. otvaranje ili zatvaranje vrata, fioka, okretanje objekta i sl.).

LSL POLICE

Magacinske police LSL imaju ATEST za kvalitet i nosivost polica. LSL police su izrađene su od kvalitetnog čeličnog lima i imaju 4 plastične stope po kompletu, 5 ili 6 metalnih polica nosivosti 80 kg kontinualnog opterećenja. Polja magacinskih polica LSL se sastoje od početnih i nastavnih jedinica. Montiranje LSL police je šrafljenjem. Stubovi su nosivosti 1.500 kg. Svi elementi su plastificirani u boji RAL 7035.

Standardne dimenzije (VxŠxD) magacinske police LSL:

 • 2000x920x320 mm
 • 2000x920x420 mm
 • 2000x920x520 mm
 • 2000x920x580 mm

Nosivost magacinske police LSL:

 • 80 kg po jednoj horizontalnoj etaži
 • 100 kg po jednoj horizontalnoj etaži
 • 140 kg po jednoj horizontalnoj etaži

Konzolne police UNICANT

Konzolna polica UNICANT je vrsta metalnih polica, koja je izrađena od modularnih komponenti, čime pruža optimalno rešenje u smislu obima i kapaciteta nosivosti, kao i izradu po meri skladišta. Namena metalnih konzolnih polica je skladištenje predmeta kao što su: drvene ploče, metalne ploče, plastični i metalni profili, nameštaj i druga roba različitog volumena.

Konzolna polica UNICANT je u potpunosti samonoseća. Iz tog razloga ne zahteva stabilizaciju posebnim vezama za zidove ili plafone, već je to moguće korišćenjem samo dva visoko otporna vijka klase 12.9 (prema DIN 912). Osnovni materijal od kog se izrađuju konzolne police je takav da obezbeđuje sigurnost u pogledu kvaliteta, ekonomske isplativosti i očuvanja sigurnosnih standarda.

Horizontalne i dijagonalne šipke, koje daju strukturalnu čvrstoću konzolnim policama UNICANT, su pocinkovane sekcije zatvorenog profila, proizvedene pomoću posebne tehnologije rolanja. Ukrštene spone konzola su izrađene od pocinkovanih sekcija zatvorenog profila prema postupku SENDZIMIR. Konzola se proizvodi u standardnim bojama: crvena RAL 3000 (za glavne strukturne elemente) i žuta RAL 1004 za konzole. Širok raspon dimenzija profila pruža širok spektar kapaciteta nosivosti: od 355 daN do 2000 daN za konzole i do 35000 daN za stubove.

Kako bi konzolne police UNICANT bile prilagođene specifičnim zahtevima utovarne površine, isporučuju se sa vrlo bogatom paletom dodatne opreme. Jednostavnost veze, zajedno sa širokim spektrom dodatne opreme za konzole, osigurava brzu i laku montažu konzolnih konstrukcija. Sve strukturne komponente konzolnih polica UNICANT izrađene su od IPE sekcija u rasponu od IPE180 do IPE300.

Dodatnu opremu konzolnih polica UNICANT čine:

 • graničnici za konzolne police UNICANT,
 • držači za namotaje za konzolne police UNICANT,
 • čelični graničnici za daske konzolnih polica UNICANT,
 • čelične daske za konzolne police UNICANT.

Karakteristike dodatne opreme za konzolne police UNICANT:

 • čelične daske, kao dodatak metalnim konzolnim policama UNICANT, obezbeđuju lako pristupačne otvorene površine za skladištenje,
 • čelične daske konzolnih polica UNICANT su dostupne u tri različite varijante: glatke, livene, perforirane,
 • raznolikost dodatne opreme ovih polica omogućava da se roba različitog volumena, kao i palete raznih dimenzija, skladište s maksimalnom lakoćom,
 • graničnici za čelične daske su zavareni na ivicama konzola i time pružaju sigurna i dugotrajna uporišta za čelične daske.
Katalog

Katalog

Metalna transportna kolica

Magacinske police „po meri kupca“ izrađene su tako da se njihova osnovna funkcija proširila u smislu pokretljivosti. Na osnovnu montažnu konstrukciju dodati su u samoj osnovi (posebno dizajniranoj za ove potrebe) točkići i time su metalne police modifikovane u metalna transportna kolica. Ono što ih posebno karakteriše je mogućnost određivanja:

 • visine teretnih kolica,
 • broj polica,
 • širina i dubina transportnih kolica,
 • nosivost.

Osnovna namena transportnih kolica iz ove grupe metalnih proizvoda je mogućnost prebacivanja dela magacinske (skladišne) robe i alata po potrebi korisnika sa jednog na drugi deo radnog prostora, lak pristup odloženom materijalu sa sve četiri strane, laka manipulacija transportnim kolicima u skladu sa potrebom procesa proizvodnje ili manuelnog rada. Boja i dodatni elementi se rade u skladu sa pojedinačnim zahtevom kupca.

Naši zadovoljni kupci